Publicitat
Publicitat

Un transformador mòbil durant un dia a Ronda Pedró per una avaria.

S'instal·la provisionalment durant un dia un transformador mòbil a tocar de Ronda Pedró per una avaria als equipaments que alimenten la zona. Es tracta d'una incidència puntual que s'ha resolt en menys de 24 hores.

Treballadors de l'empresa COMSA han estat treballant prop de dos dies en una incidència  en el subministrament elèctric al voltant de la Plaça de Dalt, a tocar de Ronda Pedró.

Dilluns a la tarda-vespre els veïns de la zona es van quedar sense llum i van contactar amb Endesa alertant d'una possible avaria.

Fetes les primeres comprovacions es constatava que el problema se situava als baixos d'un edifici de la Plaça, on hi ha l'equipament que va generar el tall.

Detectada l'avaria, i veient que no es podria resoldre de manera immediata, es posava en marxa el dispositiu per portar a la zona un transformador mòbil per alimentar de corrent elèctric tots els habitatges i negocis que en van quedar afectats.

L'endemà dimarts a les sis del matí es començava a instal·lar el transformador i una vegada donat el corrent es passava a treballar en l'avaria.

La feina va durar tot el dia, substituint les peces necessàries.

Segons fonts de la companyia no es tracta de cap problema recurrent per manca de manteniment o material antic, sinó que ha estat una avaria puntual que es pot donar en qualsevol moment a la xarxa elèctrica.

Finalment, el transformador provisional s'ha retirat i la incidència s'ha donat per tancada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar