Publicitat
Publicitat

Els casals d'estiu de l'Escala ja estan en marxa

El Casal Municipal d'estiu, el Campus Jove i els matins esportius ja han començat les activitats d'aquests dos mesos d'estiu per a nens, nenes i joves de l'Escala. L'Oci, l'esport, els jocs i les activitats nàutiques són algunes de les moltes propostes per passar-s'ho bé i aprendre en aquests dos mesos d'estiu. 

Els casals municipals d'estiu han obert portes aquest primer de juliol i estaran vigents fins a finals del mes d'agost. Són tres propostes per a nens i nenes d'entre 3 i 16 anys. El casalet i casal que té la seu a l'Escola Empúries, els matins esportius i el campus jove. 

L'oferta d'activitats és molt variada, sempre amb propostes de lleure a l'aire lliure o als recintes esportius municipals, com la sala polivalent. Jocs, tallers, activitats nàutiques i sortides engresquen al jovent i ajuden també a establir llaços d'amistat  més enllà de la durada del curs escolar. 

Les famílies han pogut triar entre les opcions de la quinzena, el mes, mes i mig o dos mesos de durada. Els casals també inclouen sortides i excursions, i en el cas del campus jove s'han programat unes colònies del 19 al 23 d'agost a  la Garrotxa.

L'oferta de casals es completa amb els campus i casals d'altres entitats esportives de l'Escala com el Club Nàutic l'Escala, el Club Tenis l'Escala i el Bàsquet l'Escala, que ja han donat el tret de sortida i s'allargaran fins a l'agost. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar