Publicitat
Publicitat

Júlia Colom enlluerna l'Alfolí en l'estrena del cicle d'estiu de Portalblau

L'artista mallorquina Júlia Colom ha presentat el seu disc Miramar davant un Alfolí ple fins la bandera. La seva veu delicada ha portat l'essència de les Illes Balears fins a l'Escala, un concert íntim on la musica popular balear es fusionava amb jazz i boleros. Ha estat el primer concert del cicle d'estiu del Festival Portalblau en aquest escenari més íntim. 

De Valldemossa a l'Escala, aquest ha estat el recorregut mediterrani de les cançons de Júlia Colom fins arribar a l'Alfolí de la Sal. Aquest dissabte al vespre presentava el seu disc Miramar, publicat l'any 2023, envoltada d'un escenari íntim i un públic entregat.   

l'Alfolí es va emplenar per escoltar més de 70 minuts de música que transportaven directament cap al paisatge de Balears, però amb una barreja d'estils que s'acostaven al jazz, als boleros i a la música electrònica.  La veu dolça però a la vegada contundent de la Júlia Colom es va fer acompanyar d'un guitarrista i percussionista a l'escenari, que van anar desgranat tema a tema el primer disc d'aquesta artista mallorquina. 

Aquest concert ha estat el primer del cicle d'estiu del Festival Portalblau a l'escenari de l'Alfolí de la Sal, una tría especial per els concerts més íntims del festival. L'Alfolí encara acollirà dos concerts més dins de Portalblau, aquest proper divendres serà el torn de ASEEL MASSOUD amb Ahmad Dyab i Manel Ruiz i el proper 12 de Juliol, la cantautora de Gurb, Ju. 

Júlia Colom també inicia una gira de concerts d'estiu que el proper 25 de juliol la portarà a Cartagena, el 30 de juliol a Escalarre, el 15 d'agost a Mataró i tot seguit a escenaris internacionals com Ciutat de Mèxic, Donostia i Sevilla



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar