Publicitat
Publicitat

La festa patronal de la Policia Local de l'Escala reivindica la tasca dels agents

La Policia Local de l'Escala ha celebrat la seva festa patronal, amb un reconeixement a les tasques efectuades pels agents. L'acte ha comptat amb l'entrega de medalles de permanència, s'han condecorat diverses actuacions i a més, s'han presentat els reforços per a la temporada d'estiu. 

Els més de trenta agents que conformen la Policia Local de l'Escala s'han reunit, aquest divendres a la Sala Polivalent del municipi, amb motiu de la seva festa patronal. Ho han fet acompanyats de la presència d'altres cossos de seguretat, així com de familiars i representants municipals. L'acte ha servit per reivindicar la feina que efectuen els professionals, i en conseqüència, s'han entregat les medalles de permanència i s'han condecorat diverses actuacions.

Durant els parlaments, s'ha explicat que en els pròxims dos anys s'incorporaran a l'Escala fins a sis nous agents, a causa de les recents jubilacions. També s'ha apuntat que la Policia Local compta amb "uns recursos equilibrats, perquè el cos creixi en la mesura de les seves necessitats". En són un exemple les càmeres de lectura de matrícules, instal·lades a l'entrada del municipi a principi d'aquest any, que més enllà d'efectuar un rol dissuasiu, han ajudat a identificar autors de fets delictius.

Pel que fa al futur, s'ha situat com a prioritari la construcció de la nova comissaria. En aquest sentit, s'ha expressat que el terreny annex a l'actual edifici seria una bona zona per acollir les futures instal·lacions, amb l'objectiu que es continuïn compartint espais amb els Mossos d'Esquadra. Si bé és cert que l'Escala és una vila segura, tal com s'ha remarcat en diferents moments dels parlaments, també s'ha apuntat que cal treballar per a reduir els actes incívics de la via pública.

Durant la festa patronal de la Policia Local s'han presentat els reforços d'estiu, amb una desena d'agents. Alhora, s'ha explicat el projecte de reforma del passeig Lluís Albert, que començarà a finals de 2024, i on serà primordial la tasca dels agents, perquè es produiran canvis rellevants en el trànsit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar