Publicitat
Publicitat

Guillem Ballaz Trio, tanca el setè cicle d'Arrel i amb Salero

El Museu de l'Anxova i de la Sal acull l'últim concert d'Arrel i amb Salero. Ha tancat el cicle Guillem Ballaz Trio, un directe basat en antigues cançons catalanes de pandero quadrat, tornades de bressol i fragments de danses.

El setè cicle d'Arrel i amb Salero ha tancat portes aquest cap de setmana després d'oferir un programa complert amb cinc concerts de proximitat, tradicionals i centrats en la cançó catalana com a eix principal. Una temporada amb molta assistència de públic i amb un bon nivell musical.

Un últim concert a càrrec de Guillem Ballaz Trio, qui va presentar el disc 'Substrat'. Un estil musical molt pur i natural amb antigues cançons catalanes de pandero quadrat.

Guillem és un artista multiinstrumentista qui utilitza diversos instruments sobre l'escenari, entre ells el pandero quadrat. Un instrument de percussió propi d'algunes zones de la península Ibèrica, però difícil de trobar actualment, per això el grup s'ha fet els seus propis.

El concert de Guillem Ballaz Trio, a diferència dels quatre anteriors es va portar a terme al MASLE, un espai noble, mariner i tradicional. Un espai nou que no s'havia utilitzat mai dins el cicle d'Arrel i amb Salero.

Aquest cicle continua creixent amb la intenció de donar a conèixer i gaudir d'uns artistes, músics i cantants, que partint de la tradició oral connecten les arrels culturals amb la creació innovadora i l'actualitat.

Un any amb propostes com el concert íntim del grup Mnemòsine, el duet Entredós, el trio Voralaigua o les veus de Les Cantarines. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar