Publicitat
Publicitat

L'Escala es reforça amb Gelmà i Sanneh al camp i Gurillo als despatxos

El futbol Club l'Escala ha reforçat la plantilla amb el migcampista Marc Germà i el davanter Suaibo Sanneh, amb l'objectiu de compensar les baixes al mig del camp i a la davantera. S'ha confirmat també David Gurillo a la direcció esportiva.

El Futbol Club l'Escala va perfilant els efectius per la pròxima  temporada, tant al terreny de joc com en la gestió dels aspectes tècnics.

En les últimes hores el club ha donat a conèixer fins a tres novetats.

D'una banda, amb l'anunci oficial de David Gurillo com a nou director esportiu agafant el relleu de Toni Sánchez. Gurillo serà també el coordinador dels equips juvenils i cadets. 

El nou director esportiu, tot i presentar-se ara, ja fa temps que treballa amb el club en la confecció de la nova plantilla, i més en concret amb el nou entrenador Raül Paje, que ha substituït Aday Benítez a la banqueta blaugrana.

Justament s'han confirmat els primers fitxatges per la temporada 24-25. És nou jugador de l'Escala Marc Gelmà, un incondicional  amb el Peralada fins que es va lesionar al genoll, i també el davanter Suaibo Sanneh, que arriba a l'Escala des de La Muntanyesa amb qui va marcar quatre gols.

Pel que fa a les baixes, sens dubte la més destacada és la d'Èric Pimentel, que ha marxat a l'Europa,  Nil Congost, que jugarà amb el Banyoles,  David Grifell, que surt del club, igualment que Ivan Amoedo i Fortuny, que ha fitxat pel Palamós.

L'equip escalenc està pendent del futur d'un home clau la passada temporada, Izan González, un jugador cedit al futbol club l'Escala.

La nova direcció esportiva té encara molta feina per completar la plantilla.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar