Publicitat
Publicitat

Entra en servei l'aparcament de La Palmera

Demà dissabte a les 8 h del matí entrarà en servei el nou aparcament de la Palmera al nucli antic de l'Escala. Serà un espai per aparcament de zona blava i zona bonificada amb espai per 17 turismes i 6 motocicletes que seguirà el mateix model que altres espais d'estacionament del municipi. 

Aquest mateix matí s'acabaven d'enllestir els darrers serrells per tenir llest el nou espai d'aparcament al solar de l'antiga Palmera. L'obertura al públic serà demà dia 29 de juny a les 8 h del matí. Avui s'han ultimat els treballs de pintura de les places i també les connexions elèctriques i informàtiques del nou parquímetre.  

L'espai d'aparcament de la Palmera permet esponjar les zones d'estacionament del nucli antic de l'Escala i ampliar l'oferta just quan comença l'etapa turística més important. Amb un pressupost de quaranta mil euros, suposa un primer ús d'aquest espai després de l'adquisició municipal a principis d'aquest 2024. 

El pàrquing de la Palmera connecta amb altres zones d'estacionament de vehicles properes com la plaça de les Monges, Plaça Nova i el pàrquing de l'església. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar