Publicitat
Publicitat

Casa en flames la comèdia de Dani de la Orden

Una de les estrenes més destacades de la setmana és 'Casa en flames', el darrer film de Dani de la Orden, amb Emma Vilarassau i Enric Auquer com a protagonistes. També torna Yorgos Lanthimos amb 'Kinds of kindness' i els extraterrestres amb bona oïda d''Un lugar tranquilo: Día 1'.

Dani de la Orden, un dels directors que millor combina la comèdia i les seves fronteres amb el drama presenta 'Casa en flames' , una sàtira contra els vicis de les classes benestants. Un film amb Emma Vilarassau, Enric Auquer, Maria Rodríguez Soto, Alberto San Juan i Clara Segura entre altres amb Cadaqués de rerefons. Montse està molt emocionada perquè passarà un cap de setmana amb tota la seva família a la seva casa de Cadaqués. Fa temps que està divorciada, el seu ex ha refet la vida i els seus fills no li fan gaire cas. Espera aquest el dia amb ganes, encara que per aconseguir-ho hagi de cremar-ho tot.

Un moment del film 'Casa en flames'

Després de l'èxit i els premis de "Pobres Criatuars", Emma Stone i Yorgos Lanthimos tornen a treballar plegats en una faula que bascula entre l'absurd, el deliri i la genialitat, ara presenten 'Kinds of kindness'. El film explica tres històries: un home atrapat que intenta agafar les regnes de la seva vida, la d'un policia que veu com la seva dona desapareguda torna a casa, però no sembla ser la mateixa persona, i la d'una dona que busca algú que es pugui convertir en un líder espiritual.

Emma Stone i Yorgos Lanthimos durant el rodatge de 'Kinds of kindness'· Foto: Atsushi Nishijima

Kevin Costner és un home que li agrada el risc sobretot quan es posa darrere la càmera, ara presenta un western 'Horizon: An American Saga – Capítulo 1', una cinta de llarga durada dividida en quatre entregues que ell mateix protagonitza. Una crònica de la colonització de l'Oest americà durant la Guerra Civil i les seves sagnants conseqüències on també reflexiona sobre què significa realment ser dels Estats Units.

Kevin Costner dirigint 'Horizon'· Foto: Richard Foreman

La preqüela d' "Un lugar tranquilo" canvia de director, de protagonistes i d'escenari, però manté intacte l'esperit de sèrie B i el terror. A 'Un lugar tranquilo: Día 1', una dona anomenada Sam intenta sobreviure a una invasió a Nova York de criatures alienígenes assedegades de sang que ataquen qualsevol cosa o persona que provoqui un so.

Escena de la pel·lícula 'Un lugar tranquilo: Día 1' · Foto: Gareth Gatrell


© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar