Publicitat
Publicitat

12 visites guiades per descobrir el patrimoni històric i natural de l'Escala

Entre l’1 de Juliol i el 14 de setembre s’ofereixen una dotzena de rutes per a descobrir el patrimoni històric, marítim, cultural i natural de l’Escala. Sant Martí d’Empúries, el Barri Vell, les Planasses, les figures literàries de Víctor Català i Josep Pla o la meteorologia escalenca són alguns dels protagonistes d’aquestes visites guiades.  

Un estiu més el Museu de l'Anxova i de la Sal oferta fins a 12 visites guiades per difondre el patrimoni escalenc entre els visitants. De l'1 de juliol fins al 14 de setembre hi haurà l'oportunitat de conèixer i aprofundir sobre el patrimoni històric, mariner, literari i natural de l'Escala.

Ja fa més d'una dècada que l'àrea de patrimoni històric es va proposar complementar les activitats culturals d'estiu a l'Escala oferint un conjunt de rutes, que van molt més enllà del turisme de sol i platja. 

Aquesta temporada d'estiu de 2024, el MASLE presenta una de les ofertes més extenses de visites guiades fetes fins al moment. Enguany s'hi ha afegit una nova visita i taller al voltant de la teranyina Paca

Totes les activitats requereixen reserva prèvia i s'ofereixen amb un preu popular de 5 euros per persona, exceptuant la ruta marinera que es farà el pròxim 21 d'agost. Es recomana fer les reserves amb temps físicament  al Museu de l'Anxova i de la Sal i l'Alfolí o bé de forma virtual a la pàgina web de les visites o bé a museu@lescala.cat. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar