Publicitat
Publicitat

El MARAM ofereix noves activitats per aquest estiu

La cuina dels pescadors serà la principal novetat de les visites, tallers i gastroshows que el MARAM de l'Escala oferirà de l'1 de juliol al 31 d'agost d'aquesta temporada d'estiu. La subhasta del peix amb esmorzar inclòs segueix com l'activitat  estrella. 

El MARAM engega la programació d'activitats d'estiu d'aquesta temporada a partir de l'1 de juliol, un programa que s'allargarà dos mesos fins a arribar al 31 d'agost. El Centre d'Interpretació del Peix repetirà l'objectiu d'acostar la pesca i la gastronomia al públic, amb el peix blau com a producte estrella i insígnia de l'Escala. 

La gran novetat d'aquesta temporada serà la cuina dels pescadors, on un pescador professional local serà el protagonista d'una sessió de cuina amb peix de proximitat. L'activitat es farà cada divendres de juliol i agost entre les 19 h i les 21 h. La subhasta del peix blau i esmorzar que es farà cada dimarts i dijous de juliol i agost entre 7 h i 9:30 del matí, serà l'activitat estrella. Tant la subhasta com l'elaboració d'un pot d'anxoves són dues propostes encarades cap a un públic familiar.

L'oferta de propostes es completa amb dos gastroshows, un dedicat a les sardines, que serà el dijous 25 de juliol, i l'altre dedicat als arrossos mariners, que està programat pel dijous 8 d'agost. Les places per totes les activitats són limitades i es demana la inscripció prèvia i amb marge de temps bé per telèfon o per la pàgina web del MARAM. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar