Publicitat
Publicitat

Raúl Paje, nou entrenador de l'Escala

Raúl Paje agafa les regnes del primer equip del FC L'Escala, ell ha estat l'escollit per substituir Aday Benítez a la banqueta. Per la seva part Eric Pimentel, el capità Nil Congost i el defensa David Grifell són les primeres tres baixes confirmades de l'equip.

El FC L'Escala ara sota les ordres del seu nou president, Jordi Peraferrer, comença a confeccionar la nova plantilla del primer equip. Una de les places importants de l'equip és la del nou tècnic, tot i que Oscar Álvarez era un dels candidats per ocupar el lloc d'Aday Benítez, finalment l'escollit ha estat el barceloní Raúl Paje de 38 anys, fins ara entrenador del CF Montañesa.

Raúl Paje agafa les regnes d'un equip molt estructurat i amb ambició, però també amb baixes importants, com la del seu home gol el millor jugador de la tercera federació: Eric Pimentel, Pime, que marxa a l'Europa d'Aday Benínez després d'una molt bona temporada on ha marcat 18 gols. El pistoler del Nou Miramar, s'acomiadava de l'afició a les seves xarxes socials.

L'equip també ha confirmat les baixes del capità Nil Congost i la del defensa David Grifell. Per la seva part Josu Prieto i Ibuki Nemoto, continuaran una temporada més vestint la samarreta blaugrana i oferint la seva màgia dins el terreny de joc.

D'altra banda, tot i que Salam deixa la coordinació del club, és probable que segueix com a entrenador del filial després de l'ascens aconseguit a principis de juny davant el Verges.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar