Publicitat
Publicitat

El trofeu de la Copa Amèrica fa la primera parada a l'Escala

El 'Trophy Tour' de la Copa Amèrica ha arrencat, aquest dimarts a la tarda, a l'Escala. Les instal·lacions del Club Nàutic han acollit l'acte de presentació d'una de les competicions més antigues del món, que se celebrarà per primera vegada a Barcelona del 22 d'agost al 27 d'octubre.

El trofeu de la Copa Amèrica ha començat una gira per set ports catalans, amb l'objectiu de promoure i alhora, atraure visitants a la competició que es realitzarà per primera vegada a Barcelona entre els mesos d'agost i octubre. L'anomenat 'Trophy Tour' ha efectuat aquest dimarts la primera parada a l'Escala, on s'han realitzat un conjunt d'activitats, entre elles una presentació oficial amb representants internacionals del món nàutic.

L'esdeveniment al matí, ha reunit a una vuitantena de regatistes a les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala. Han navegat pel mar d'Empúries, juntament amb els participants d'un projecte de vela inclusiva del Grup Mifas. Durant la tarda, en canvi, s'han efectuat els parlaments que han donat a conèixer els detalls de la 37a Louis Vuitton Copa Amèrica. Sobre l'escenari, el CEO de la competició, Grant Dalton, ha interpel·lat a la Generalitat perquè fomenti els esports nàutics, especialment, entre les dones i els joves. Una presentació també pràctica, ja que s'ha ofert en els assistents un recorregut immersiu sobre diferents aspectes de la regata, amb un simulador de navegació inclòs.

La Copa Amèrica és una de les competicions més antigues del món, ja que el primer guardó fou entregat l'any 1851. La seva audiència se situa vora els 1.200 milions d'espectadors, i genera un impacte de 1.100 milions d'euros pel país que l'acull. Per això, es considera el tercer esdeveniment esportiu més important, només per darrere dels Jocs Olímpics i el Mundial de Futbol. 

La gira promocional de la Copa Amèrica continua avui, a Palamós. També recorrerà els ports de Vilassar de Mar, Sitges, Tarragona o Cambrils, i s'establirà el pròxim 1 de juliol a Barcelona, ciutat, amfitriona de la competició.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar