Publicitat
Publicitat

La Festa de la Música ha de conviure amb la tramuntana

La primera edició de La Festa de la Música ha hagut de fer front a un temps insegur i amb tramuntana. La vetllada de divendres al C.E.R  i els concerts dels tres dies repartits pels locals, van ser un èxit de públic. La tramuntana i la pluja de dissabte a la tarda van fer la guitza la ballada dels gegants i les activitats al Riells. 

Tres dies de música pels locals i carrers de l'Escala, amb el convidat inesperat de la tramuntana que va aigualir la festa de diumenge a Riells. Una primera edició d'aquest festival itinerant que començava divendres al C.E.R, amb Llum Blancafort, Riki Undersounds, rom cremat i un èxit rotund de públic. 

Les guinguetes del Bretta i l'Olivia van ser els altres dos locals que van rebre els concerts de nit de dissabte i el dia de la revetlla, el Frankfurt el soul de tarda i el Xillu va posar-hi les havaneres a càrrec d'Oreig de Mar. La creu van ser els actes del matí de diumenge a Riells, on la tramuntana els va fer suspendre. Unes activitats amb els gegants, havaneres i concerts de vermut que han quedat ajornades al pròxim diumenge 30 de juny. 

Bon balanç general malgrat els contratemps meteorològics, en una Festa de la Música que ja encara la continuïtat per l'any vinent. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar