Publicitat
Publicitat

Jordi Peraferrer, sense oposició per presidir el FC l'Escala

Sense sorpreses, Jordi Peraferrer serà el nou president del FC l'Escala. Acabat el termini legal no s'ha presentat cap més candidatura i, per ser-ho oficialment, només falta validar l'assumpció del càrrec en assemblea general de socis del club.

El traspàs de presidència del FC l'Escala de Josep Costa "Pipa" a Jordi Peraferrer es farà, com s'intuïa, sense haver de passar per un procés electoral. Un cop es va fer oficial que en Pipa renunciava al càrrec per preparar la seva candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, es va activar el procediment legal per escollir una nova junta. Jordi Peraferrer, amb el gruix de la junta de Josep Costa, va anunciar que optava al càrrec i s'obria el termini per a la presentació d'altres candidatures, si fos el cas. Termini que vencia diumenge passat i durant el qual no se n'ha presentat cap més en temps i forma que la que encapçala Peraferrer.

Diumenge mateix, el club va emetre un comunicat en el qual apuntava que, d'acord amb els estatuts del club, la Junta Electoral estableix la llista encapçalada per Jordi Peraferrer com a nova junta Directiva del FC l'Escala.

Amb tot, el nou president i la seva nova junta hauran de formalitzar la presa de possessió dels càrrecs en una assemblea de socis que es durà a terme en una data encara no determinada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar