Publicitat
Publicitat

L'oficina de Turisme rep el certificat Biosphere Tourisme

L'Oficina de Turisme de l'Escala afegeix als seus reconeixements el certificat Biosphere Tourisme. És un guardó que premia el sector turístic per una trajectòria que aposta per a la sostenibilitat i una actuació responsable respecte al canvi climàtic.

L'Oficina de Turisme de l'Escala és un dels 32 establiments de comarques gironines que ha rebut el certificat Biosphere Tourisme, un reconeixement internacional  als esforços fets en els requisits i principis relacionats amb la sostenibilitat.

És una iniciativa impulsada per les cambres de comerç i el sector de l'hostaleria que compta amb el suport de la Diputació de Girona i que premia establiments turístics, tant les oficines com hotels o càmpings, que actuen responsablement tenint en compte el canvi climàtic.

Des de l'Escala es parla de reconeixement als esforços de l'oficina de turisme per complir els màxims nivells de qualitat.

Els certificats Biosphere Tourisme valoren també les iniciatives de futur que proposen les empreses, que cada vegada estan més conscienciades.

La certificació Biosphere  Tourisme permet  posicionar-se en un mercat emergent tot millorant la seva credibilitat i la seva reputació, atraure nous clients i a impulsar un sector turístic més sostenible i compromès amb l'entorn.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar