Publicitat
Publicitat

Noves emocions a Inside Out 2

Aquesta setmana arriba als cinemes la seqüela 'Del revés 2'. Noves emocions entren en acció amb una protagonista ja adolescent. També s'estrena 'Memory', i 'Descansa en paz' on els morts es desperten misteriosament i converteixen les vides de les seves famílies en un caos.

Les sales de cinema s'omplen de novetats per gaudir durant aquests dies festius, el final de curs escolar coincideix amb l'arribada als cinemes en català 'Del Revés 2' seqüela d'un dels últims grans èxits de Pixar. La protagonista està en plena adolescència i sembla que les seves emocions més veteranes: La Joia, la Tristesa, la Ira i la Por ja no tenen cabuda a la seva nova etapa. Sobretot quan apareixen sense previ avís: El fàstic, l'ansietat, la vergonya o l'enveja.

L'ansietat, una de les noves emocions del film 'Del Revés 2'

Michel Franco escriu i dirigeix 'Memory' drama sobre dos éssers que es necessiten i a la vegada s'arrisquen a perdre-ho tot. La protagonista és la Sylvia, una treballadora social que porta una vida senzilla i estructurada: la seva filla, la seva feina i les seves reunions d'Alcohòlics Anònims. Després d'una festa d'antics alumnes, Saul la segueix a casa seva i obre les portes al seu passat.

Jessica Chastain és Sylvia al film 'Memory'

I pels més valents, s'estrena la cinta de terror 'Descansa en paz', durant un càlid estiu, els morts es desperten misteriosament. Tres famílies es veuran immerses en el caos quan els seus éssers estimats difunts tornen amb ells.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar