Publicitat
Publicitat

Es presenta 'Esportistes invencibles', d'Ivan Garcia

Es presenta 'Esportistes invencibles', d'Ivan Garcia, un llibre que vol donar visibilitat als esportistes que pateixen o han patit algun tipus de discapacitat o malaltia. L'objectiu és que es tingui més en compte  l'esport inclusiu i l'adaptat.

El periodista esportiu de Ràdio l'Escala i Canal 10 Empordà, Ivan Garcia,  ha presentat el seu primer llibre, 'Esportistes invencibles'.

És un recull de dotze històries reals sobre esportistes que han de conviure amb algun tipus de malaltia o discapacitat, un projecte nascut després d'una entrevista al programa Esports 10 arran de la Cursa de la Dona de l'Escala de 2023, que es dedicava a l'esclerosi múltiple.

Ivan Garcia els ha volgut donar visibilitat a ells i a l'entorn que els envolta en el seu dia a dia.

La presentació ha anat a càrrec del periodista esportiu de RAC1 Joan Maria Pou, que ha conversat amb Ivan Garcia durant una mitja hora a l'escenari del CER, amb un centenar de persones de públic. 

Pou explica que se solidaritza amb els objectius de 'Esportistes invencibles'.

Pou creu que el llibre serveix per demostrar l'estreta relació que hi ha entre l'esport i la vida.

Entre el públic hi havia amics i familiars d'Ivan Garcia i també alguns dels protagonistes de les dotze històries que es mostren.

Joan Parés es va electrocutar i va perdre un braç i una cama. L'esport ha estat la seva teràpia.

'Esportistes invencibles' no hauria estat possible sense el suport de moltes persones, a qui Ivan Garcia dona les gràcies. 

El mateix Ivan Garcia s'ha autoeditat i finançat el llibre entenent que era un tema que s'havia de tocar, amb o sense, el suport de les editorials.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar