Publicitat
Publicitat

Reestructuració interna i reforç en les urgències del CAP per la temporada d'estiu

El CAP de l'Escala ha reforçat el servei d'urgències i ha reestructurat el seu equip intern amb motiu de la temporada d'estiu, quan es preveu un increment de la demanda assistencial. La voluntat és atendre els visitants, sense que això, afecti les consultes de la població resident.

Des de finals d'abril que les urgències del CAP de l'Escala han experimentat un lleuger increment en la demanda assistencial, a causa de l'arribada de turistes al municipi. Amb motiu de la temporada d'estiu, quan es preveu encara una major afluència de visitants, el centre ha reforçat aquest servei, i si habitualment hi treballa un equip, ara n'hi haurà dos d'operatius. 

Paral·lelament, el Centre d'Atenció Primària Moisès Broggi ha reestructurat el seu equip intern, perquè l'increment de la pressió assistencial no afecti les consultes de la població resident. Volen evitar que es produeixi un "tap al setembre", i continuar com d'habitual, amb les atencions domiciliàries i el control a les "persones més complexes".

El centre també ha assenyalat la problemàtica de trobar professionals amb experiència per cobrir les vacants. Alhora, envien un missatge de "paciència" a la població, ja que amb una major demanda, es preveu que augmenti el temps a la sala d'espera.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar