Publicitat
Publicitat

Dormir bé té múltiples beneficis

Dormir no és un luxe, és una necessitat vital. És imprescindible per a un correcte funcionament del cos i per a un desenvolupament òptim de les activitats diàries. Des de l'oficina +60 s'ha organitzat aquest matí una xerrada per parlar dels beneficis d'un bon son. 

Aquest matí l'Escala ha acollit la xerrada 'Els beneficis de dormir bé', una trobada entre professionals de la Fundació Salut Empordà i usuaris de l'oficina +60. Durant l'acte, s'ha parlat dels beneficis que comporta el fet de dormir bé. Doncs un bon descans li ofereix al cos energia suficient per recuperar-se de tot un dia d'activitats. 

Aquesta reparació també es fa per fases i de forma esglaonada, raó per la qual també és important poder dormir les 7 o 8 hores recomanades per tal de donar-li temps al cos a reparar els diferents òrgans. Per aconseguir un bon descans és molt important mantenir rutines.

Un tema a part són les migdiades, valuosos però molt personalitzades a cada persona.

Per a més detalls, aquest divendres les convidades al Parlem de Canal 10 Empordà són Lourdes Roca i Sylvia Miàs. Trenta minuts en què donen diferents consells per aconseguir dormir bé.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar