Publicitat
Publicitat

Curs intensiu de català a l'estiu

El consorci per a la normalització lingüística programa un curs intensiu d'estiu a l'Escala. Es durà a terme les tardes de juliol a la Biblioteca Víctor Català. Les inscripcions es poden fer presencialment o en línia.

L'estiu és un període de l'any que l'Escala bull. És el pic de la temporada turística i la població es multiplica tant pels visitants que venen a gaudir de les seves vacances com de treballadors de temporada, sovint nouvinguts i amb pocs o nuls coneixements de la llengua catalana. Ni llengua, ni sovint tampoc costums, hàbits o la manera d'entendre el món de casa nostra.

És per això que el Consorci per a la Normalització Lingüística ha convocat un curs de nivell bàsic 1 per a adults. Es durà a terme el mes de juliol vinenta la sala d'actes de la Biblioteca Víctor Català. Es desenvoluparà al llarg de quinze tardes, de dimarts a divendres, del 3 al 25 de juliol, de quatre a dos quarts de vuit del vespre.

El curs s'estructura amb voluntat de presentar la realitat més propera als nouvinguts, plantejant afrontar situacions quotidianes utilitzant la llengua catalana, de manera que mentre aprèn català obté informació sobre els transports, la sanitat, els museus, les biblioteques, els mercats, llocs d'interès turístic, els costums...

Els interessats es poden inscriure en línia, al web del consorci (www.cpnl.cat/inscripcions) o, si ho prefereixen, presencialment, el dilluns 1 o dimarts 2 a l'Espai Jove l'Esbotzada, entre 10 i una del matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar