Publicitat
Publicitat

L'Escola de Música El Gavià tanca el curs amb tot un dia d'actuacions

L'Escola de Música El Gavià de l'Escala ha posat la cirereta al curs 2023-2024 amb un gran concert de cloenda. Tot un dia amb actuacions de matí i tarda i una arrossada per recuperar forces a migdia. La primera setmana de juliol es formalitzaran les matrícules pel curs vinent.  

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música del Gavià ja han arribat a final de curs i com cada any ho han fet amb una fi de festa ben musical.  La Sala Polivalent ha estat l'escenari on s'han vist les actuacions dels alumnes, que es van repartir entre el matí i la tarda.

Hi han actuat les corals de nivell elemental, mitjà i també la coral dels jubilats, amb concerts  individuals instrumentals, d'alumnes de tots nivells que s'han anat intercalant al mig de les corals.  

A migdia, els Arrossaires d'Albons van cuinar un bon arròs per a recuperar forces i a la tarda va començar la segona tanda d'actuacions. El curs acaba, però  l'Escola de Música encara tindrà activitat a l'estiu, amb algunes sortides. 

Al mateix temps que es tanca la carpeta d'aquest curs, s'obre la del vinent, un curs on l'Escola tornarà a fer el ple

De l'1 al 5 de juliol s'obrirà el període de matriculació, que es podrà fer de forma presencial a l'escola de música de 9:30 a 12:30 i de 15:30 a 17:30 de la tarda. Qui no hi pugui anar en persona també ho podrà fer a través del correu electrònic

Entre els preparatius del curs vinent també hi són els intercanvis amb altres escoles de música. 

El final de curs es rematarà aquest divendres a la tarda amb un berenar pels alumnes a l'Escola de Música. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar