Publicitat
Publicitat

Empúries acollirà la Trobada Jove de l'Alt Empordà de 2024

500 joves que participen en activitats de lleure  de quatre municipis de la comarca participaran en la Trobada Jove de l'Alt Empordà que se celebrarà a l'Escala el 18 de juliol. S'han programat 6 hores d'activitats que passen per una gimcana, una exhibició de gladiadors o un concert amb Banda Neón.

El pròxim 18 de juliol el Jaciment d'Empúries acollirà una nova edició de la Trobada Jove de l'Alt Empordà.

Hi participaran mig miler de joves de la comarca d'entre 12 i 18 anys, que durant l'estiu o en altres èpoques de l'any, participen en activitats de lleure, casals, espais joves o entitats juvenils. 

És una col·laboració entre el Consell Comarcal i diversos municipis com l'Escala, Roses, Castelló d'Empúries, i des d'aquesta edició Figueres.

L'objectiu de la trobada és  generar un espai d'intercanvi d'experiències i posar en contacte els joves de la comarca coneixent-ne també els seus municipis.

Totes les activitats de la trobada són gratuïtes. S'han previst una gimcana amb jocs relacionats amb la cultura grega i els joves portant elements d'aquella època, un espectacle de lluita de gladiadors, el sopar i un ball de fi de festa amb la Banda Neón. 

Des de l'Escala s'ha destacat la idoneïtat d'Empúries per celebrar aquest esdeveniment.

 Des de la resta de municipis que hi participen es destacaven els valors que implica i la col·laboració entre entitats.

La trobada començarà el 18 de juliol a les quatre de la tarda i s'allargarà fins a les deu del vespre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar