Publicitat
Publicitat

El segon concurs Escenari Portalblau anuncia els guanyadors

Els grups Bivac, Santa Mandra i Emé, finalistes de la segona edició del concurs Escenari Portalblau. Han actuat tots tres a La Clota, coincidint amb la Fira del Peix Blau.

Aquests són els Bivac, una banda del Pla de l'Estany, en l'actuació de dissabte al port de La Clota, com a guanyadors de la segona edició del concurs de bandes emergents Escenari Portalblau. Pop-rock festiu en català amb nou músics a l'escenari que estan fent forat amb no gaire més d'un any de trajectòria però amb ganes de fer-se un lloc en el panorama musical d'avui. 

Bivac ha estat el grup guanyador. El segon premi ha estat per a Santa Mandra i el tercer per a Emé. Tots tres van actuar el vespre-nit de dissabte al port de La Clota en el marc de la Fira del Peix Blau. L'actuació a la fira, constar en el cartell del festival d'enguany, més una aportació econòmica de 500 euros a cadascun dels finalistes, son els premis que s'enduen els finalistes d'un concurs en el qual enguany s'hi ha presentat 68 propostes, més del doble que l'any passat. El jurat no ho ha tingut fàcil per escollir els guanyadors.

El gruix del festival Portalblau pujarà a escena entre finals de juliol i el 12 d'agost. Mentrestant, per anar escalfant motors està obert el cicle de conferències "Mirades blaves" del qual, precisament, la propera sessió programada, la del Futur que li espera a la música, amb Miquel Curanta, s'ha hagut de suspendre per uns problemes personals del conferenciant.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar