Publicitat
Publicitat

La dansa situa l'Institut del Pedró al Mapa de Ball

L'esplanada de la Punta es converteix en una gran pista de ball amb l'actuació dels alumnes de segon d'ESO de l'Institut del Pedró de l'Escala. És la segona vegada que s'obre l'espectacle al públic. La iniciativa Mapa de Ball és un projecte sorgit del Mercat de les Flors de Barcelona.  

La dansa ha protagonitzat l'espectacle de fi de curs, que els alumnes de segon d'ESO de l'Institut del Pedró de l'Escala han portat fins a primera línia de mar. L'escenari escollit ha estat la Punta, un marc inigualable, just en una de les hores més captivadores, la posta de sol. 

L'actuació és el fruit de moltes hores de feina i pràctica en horari escolar. Els alumnes han hagut d'assimilar i assajar una coreografia que neix del mercat de les Flors de Barcelona i que després es trasllada arreu de Catalunya.

Els protagonistes són nois i noies de segon d'ESO, d'entre 12 i 14 anys, una edat on sovinteja la vergonya, però que desapareix un cop entren a la pista de ball. 

La dansa es treballa dins l'assignatura d'educació física amb la idea d'anar molt més enllà de la pràctica esportiva. 

És la quarta vegada que es tria treballar la dansa a les aules, i just la segona que s'exporta aquest format de festival a l'exterior i obert a tot el públic. Familiars, amics i curiosos van omplir aquesta platea natural per gaudir de més d'una hora de dansa contemporània a l'Escala.

Tots els assajos i la feina feta es va traslladar en un espectacle rodo, que va entusiasmar a tothom qui el va poder veure en directe. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar