Publicitat
Publicitat

Bona assistència de visitants a la segona Fira del Peix Blau

Bona assistència de visitants a la segona Fira del Peix Blau celebrada al Port de l'Escala. Va incloure activitats, paradetes i de productes de proximitat, amb especial protagonisme del peix blau i la feina dels pescadors.

L'Escala ha celebrat amb èxit la segona edició de la Fira del Peix Blau, una activitat encabida dins el projecte Viu en Blau de la Confraria de Pescadors, l'Ajuntament de l'Escala i Coach Gastronòmic, que ha arribat a la tercera edició.

L'objectiu és triple,  donar a conèixer el peix blau i la feina dels pescadors i acostar el port pesquer als escalencs i visitants.

Durant tota la jornada va ser molta la gent que va visitar la zona del port i es va passejar per les paradetes i també participant dels tallers que es van organitzar.

S'han celebrat activitats i tallers ben diversos per a totes les edats i també s'han instal·lat paradetes de productes de proximitat com olis o vins, dels que s'ha fet un tast a cegues.

La tercera edició del Viu en Blau es tancarà el 8 de setembre amb una sardinada popular a la Riba.

Pel que fa a la Fira celebrada el cap de setmana  va incloure la selecció dels guanyadors del concurs de joves talents del Festival Portalblau, del que informarem demà.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar