Publicitat
Publicitat

Una cinquantena de persones participen en el 3r Emporiom

La 3a edició d'Emporiom ha aplegat aquest diumenge una cinquantena de persones al jaciment d'Empúries. Han efectuat diverses sessions i tallers de ioga, coincidint amb el solstici d'estiu.

Una cinquantena de persones s'han reunit, aquest diumenge al jaciment d'Empúries, amb motiu del festival Emporiom. La tercera edició de la trobada, que comptava amb el conjunt de les entrades exhaurides, ha programat diverses sessions i tallers de ioga, coincidint amb el solstici d'estiu.

La programació d'Emporiom ha arrencat a les sis del matí amb una sessió de Sadhana i meditació, a càrrec de la 108 Yoga Room. Ha continuat amb un esmorzar vegà, i un taller de pranayama-mantra del centre Happy Yoga Girona. Des de l'organització han ressaltat la importància de "sumar esforços", i alhora crear una xarxa entre les escoles de ioga de la demarcació.

La trobada ha finalitzat al migdia, a través d'un taller de Nadd Yoga i Kirtan. En concret, la professional Guru Kaur i el seu equip ha interpretat peces musicals amb "eines" com el Rabab o el Dilruba. Tot plegat per crear un espai de reflexió i benestar. 

El 3r Emporiom ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu Om, La Salada i 108 Yoga Room. La meitat dels beneficis obtinguts s'han destinat al projecte WIDE CHILDRENS HOME, un petit orfenat de l'Índia, que hi treballen des de 2019.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar