Publicitat
Publicitat

Entra en vigor la temporada d'estiu de les zones blaves

A partir del 15 de juny entra en vigor la temporada d'estiu en diverses zones d'estacionament a l'Escala. De les 1.200 places de zona blava disponibles, gairebé la meitat seran bonificades per a residents.

Canvis en l'estacionament que entren en vigor a partir de demà, 15 de juny, a tot el nucli de l'Escala. Amb el règim d'estiu operatiu, els conductors hauran de pagar les tarifes de les vuit zones blaves que hi ha disponibles a la localitat, i on enguany, s'afegirà el nou aparcament de La Palmera.

També restaran operatius, els pàrquings de l'Era i la Lloba d'Empúries, que recentment han passat a ser de titularitat municipal. En concret, hi haurà unes 1.200 places repartides en tot el nucli, i gairebé la meitat seran bonificades per als residents.

Els indrets bonificats tindran un cost d'un euro al dia, mentre que el pàrquing de la vaixella serà gratuït per als habitants i treballadors a l'Escala. La temporada d'estiu de les zones blaves s'estén del 15 de juny al 15 de setembre. La voluntat és destensar diferents indrets del poble, i alhora, afavorir l'aparcament en els censats. La temporada de socorrisme a les platges, però no arrencarà aquest cap de setmana, sinó que ho farà a partir del 21 de juny.

ZONES BLAVES A L'ESCALA

- Ca les Monges

- Carrer de Gràcia

- Pàrquing La Palmera

- Pàrquing Naîntré, a Riells

- Pàrquing de la Vaixella

- Passeig Lluís Albert

- Plaça Catalunya

- Ronda Pedró



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar