Publicitat
Publicitat

Cati Ribera és la nova presidenta d'ERC a l'Escala

Cati Ribera és elegida nova presidenta de la secció local d'Esquerra Republicana a l'Escala. Ha estat en l'assemblea de militants de la formació que li han donat suport total. La trobada ha servit per fer balanç del primer any de legislatura i marcar objectius de futur.

L'assemblea local d'Esquerra republicana celebrada dijous al vespre ha renovat l'executiva escollint Cati Ribera com a nova presidenta rellevant Ágata Belmonte. L'acompanyen Marta Tomàs com a secretària d'organització i política municipal, Albert Llach s'encarregarà de les finances, Anna Almazan i Grazia Broginni seran les responsables de feminismes, Elsa Barriga d'imatge i comunicació i Yaiza Cajas com a jovent republicà.

Etna Estrems és la coordinadora del grup municipal i Fredi Guirado és regidor.

La nova presidenta parla de ser un mirall de la societat escalenca, útil i transversal.

La presidenta sortint, Ágata Belmonte ha fet balanç dels set  anys que ha estat al càrrec, amb moment dolents i també de bons, destacant la feina feta.

La portaveu del grup Etna Estrems ha agraït la seva feina i animava a la nova presidenta a tirar endavant amb il·lusió i força

Aprofitant la proximitat de l'any de constitució de l'ajuntament aprofitava per repassar com es desenvolupa el grup municipal, les estratègies i el missatge a difondre. Deia, més contundent i crític i amb aliances amb la resta de forces de l'oposició.

També parlava de la relació amb l'equip de govern i dels projectes que proposa.

Criticava que no s'avança, que tot just es tiren endavant projecte de l'anterior alcalde Víctor Puga.

Acabava parlant de futur, deia un any més per reorganitzar-se i després dos anys de molt bona feia i fer arribar el missatge d'Esquerra a tothom per acabar assolint l'alcaldia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar