Publicitat
Publicitat

l'Escola Esculapi puja a l'escenari amb la Màquina del Temps

Els alumnes de l'Escola Esculapi s'apunten a fer teatre per final de curs. Els cursos de cicle mitjà han representat l'obra La Màquina del Temps a la sala polivalent, una producció mixta de música i teatre on hi han participat tots els cursos de l'escola. L'actuació s'ha repartit en dues sessions, la de dimecres i la de dijous. 

L'Escola Esculapi ha reservat el teatre per a final de curs i ho ha fet amb l'obra La Màquina del Temps, una representació que combina el cant, la música i l'escenografia. Mentre els nens i nenes estaven damunt l'escenari, els pares, familiars i amics omplien la platea de públic. 

Malgrat que damunt l'escenari hagin pujat els alumnes de cicle mitjà, hi ha participat tota l'escola en bloc. 

El teatre és una molt bona eina educativa i formats com el d'aquesta cantata ajuden a fer xarxa entre l'alumnat i a millorar l'expressió en públic. 

L'escola ja fa temps que treballa amb el teatre i n'obté bons resultats entre la mainada. Hi ha el desig de donar continuïtat a espectacles com aquest per als cursos vinents. La setmana vinent serà la darrera del curs, just abans que el cap de setmana de Sant Joan doni el tret de sortida la temporada d'estiu pels nens i nenes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar