Publicitat
Publicitat

Russell Crowe no para, aquesta setmana nova pel·lícula

Setmana de moltes estrenes entre elles 'Sombras del pasado', un thriller cuinat a foc lent. Jessica Chastain i Anne Hathaway protagonitzen 'Vidas perfectas', també hi tenim drama bèl·lic i ciència-ficció. Torrella com quasi cada setmana arriba amb estrena doble.

L'actor Russell Crowe no para, aquesta setmana estrena nova producció arriba 'Sombras del pasado'. Un thriller interessant però també previsible. Roy Freeman és un detectiu d'homicidis retirat que pateix unes estranyes pèrdues de memòria. Quan se sotmet a un tractament per recuperar-se comença a recordar detalls d'un antic cas, noves pistes i també secrets.

A 'Vidas perfectas' Jessica Chastain i Anne Hathaway, gaudeixen de les seves vides idíl·liques amb els fills i els marits. Són amigues i veïnes. Però l'harmonia es trenca a causa d'un accident tràgic. Així serà com una d'elles comença a sospitar que la seva traumatitzada amiga vol prendre-li tot el que té.

Alice (Jessica Chastain) i Celine (Anne Hathaway) al film 'Vidas Perfectas'

Milla Jovovich viu abonada als films de ciència-ficció, aquesta setmana estrena 'Respira'. En un futur postapocalíptic el subministrament d'aire és escàs. Això obliga una mare i una filla a lluitar per sobreviure quan dos estranys arriben desesperats a refugiar-se al seu búnquer.

I des de Noruega s'estrena 'The Arctic Convoy' film bèl·lic ambientat l'any 1942. Els alemanys han envaït la Unió Soviètica i la situació és terrible. Per evitar més pèrdues, els aliats es veuen obligats a ajudar. Combois de vaixells de càrrega plens de material de guerra comencen un viatge perillós amb un fort enfrontament al mar àrtic.

Una escena del film 'The Arctic Convoy' de Henrik Martin Dahlsbakken

I Torrella com cada setmana presenta opció doble, pels més menuts estrena 'Amigos imaginarios' el més nou com a director de John Krasinski. Una ambiciosa superproducció fantàstic on una nena després d'una mala experiència comença a veure els amics imaginaris que la gent ha tingut fins que ha entrat a la vida adulta.I per un públic adult arriba 'Hasta el Fin del Mundo' el segon llargmetratge dirigit per Viggo Mortensen, una declaració d'amor als films de l'oest que ell veia quan era petit col·locant una dona forta i empoderada com a protagonista.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar