Publicitat
Publicitat

Monòlegs per la igualtat de gènere

La pluja obliga a traslladar l'espectacle de monòlegs contra les violències de gènere fins a plaça Catalunya. La participació es va veure reduïda, però els assistents es van mostrar molt participatius amb les propostes de Nus Cooperativa. Era el segon dels tres actes programats sota el lema "Celebra la diversitat".

Finalment va haver de fer-se a la plaça Catalunya, sota la pèrgola, a aixopluc de la pluja constant que va caure ahir a la tarda. Va assistir-hi una vintena de persones. L'espectacle, a càrrec de la companyia Nus Cooperativa, es plantejava amb voluntat de reflexionar sobre les violències de gènere que es donen a l'espai públic. I amb una voluntat que el públic participi activament de l'espectacle. En el fons, proposant passar del discurs a l'acció.

I és que una cosa és fer un clic al mòbil i una altra és posar en pràctica allò que la majoria pensa.

En nom del consistori, la tinent d'alcalde i regidora d'Acció Social, Clàudia de Cruz, posava en valor la voluntat de visibilitzar la lluita del col·lectiu LGTBIQ+.

L'acte, dins el programa "Celebrem la diversitat" era organitzat per l'Espai Jove l'Esbotzada i l'Ajuntament. Un programa que es completarà l'últim divendres d'aquest mes, dia 28, amb l'acte institucional del Dia per a l'Alliberament lesbià, gai, transexual, bisexual i intersexual. 

Serà a la plaça de l'Ajuntament, a les onze del matí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar