Publicitat
Publicitat

Després de dos anys, tornen els The Boys

'The Boys' i 'Els Bridgerton' el primer cara a cara d'aquest any a les plataformes digitals. Totes dues arriben aquesta setmana juntament amb altres propostes com poden ser 'Presunto inocente' o el documental 'Sau. La memòria submergida' a La Xarxa+.

Ja és oficial aquesta setmana s'estrena l'esperada quarta temporada de la popular sèrie de Prime Video, The Boys. Una proposta que s'ha fet esperar pràcticament dos anys des de la seva última entrega i que els fans esperen amb els braços oberts. Comèdia negra que ha enamorat a mig món amb la seva ferotge sàtira dels relats de superherois, amb el seu particular to i amb uns girs de guió espectaculars. Victòria està a punt d'aconseguir el seu objectiu: El despatx oval. Ho pot aconseguir gràcies a la influència del Patriota, qui cada dia té més poder. Per la seva part, els bons no estan passant pel seu millor moment. Billy sap que li queden mesos de vida, ha perdut el fill del seu gran amor i també el rol de líder dins la banda The Boys. El grup, però s'ha de reestructurar aviat per salvar el món abans no sigui massa tard.

Escena de la temporada 4  'The Boys' · Prime Video · Foto: Jasper Savage

Qui també torna són 'Els Bridgerton' amb els últims capítols de la temporada 3. Un dels èxits més sonats de Netflix a causa de la seva combinació de drama d'època i trames amoroses que posen el pes en l'atractiu dels intèrprets. Amb el seu desenllaç sabrem si Penèlope i Colin arriben a l'altar i també que passarà amb l'enigmàtica Lady Whistledown.

Aquells que busquin alguna cosa diferent, Apple TV+ estrena la minisèrie 'Presunto inocente' amb Jake Gyllenhaal de protagonista. Ell serà un fiscal implacable a qui la vida li donarà un tomb de 180° quan una companya de feina apareix morta i tots els indicis apunten que ell és el responsable del crim. Remake del film dels 90 protagonitzat per Harrison Ford.

LaXarxa+ estrena aquest diumenge el documental 'Sau. La memòria submergida', un relat de la història que s'amaga darrere el campanar més conegut de Catalunya. Aquell que emergeix quan la cota d'aigua baix i mostra els seus secrets més íntims. Si voleu saber com, qui i quan es va construir el pantà de Sau, aquest és la vostra proposta. També el podeu seguir en directe el diumenge per Canal 10 Empordà a partir de 2/4 d'onze de la nit.

SAU la memòria submergida, explica la vida dels pantanaires que van construir la presa, durant més de vint anys.


© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar