Publicitat
Publicitat

La Sala Polivalent compleix 10 anys

Aquest dissabte va fer deu anys de la inauguració de la Sala Polivalent de l'Escala. S'ha utilitzat per activitats ben diverses. Queda pendent un nou espai per representacions teatrals i audicions.

La Sala Polivalent de l'Escala acaba de complir 10 anys des de la seva inauguració.

Durant aquest temps se li han anat afegint activitats, tant esportives, descongestionant el pavelló, com lúdiques.

Pel que fa a la funció d'auditori-teatre, tot i l'adequació d'alguns aspectes com la il·luminació, la millora de la sonoritat o el detall de pintar la paret frontal de negre per donar protagonisme a l'escenari, no es donen les condicions òptimes per complir a la perfecció aquesta funció.

S'havia previst un espai dins la reconversió de Can Maset, per ara descartat per motius econòmics. 

De tota manera, la idea no s'ha deixat de banda.

Josep Bofill ho explicava a La Casa de la Vila de Canal 10, on també es referia a la posada en marxa dels serveis d'estiu, que tenen un cost aproximat de prop de mig milió d'euros.

Quasi tot està a punt, excepte el de socorrisme, que començarà la setmana vinent.

Al programa Josep Bofill també es referia a la incidència a l'Escala del PLEMCAT, on es convocarà els tres propietaris afectats per la línia soterrada que portarà el cablejat fins a Vilaür.  També parlava de les primeres analítiques de la Platja del Rec, que han sortit correctes, insistint en el fet que durant tot l'estiu s'estarà emetent a les aigües que arriben al Rec de Molí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar