Publicitat
Publicitat

Adequació del solar de La Palmera com a aparcament

Comencen els treballs d'adequació del solar de l'antic restaurant La Palmera. Abans de sant Joan s'obrirà com a aparcament amb capacitat per a 17 turismes i 6 motocicletes. L'espai és de titularitat municipal des del mes d'octubre passat.

Les màquines han començat a treballar en l'adequació del solar de l'antic restaurant La Palmera perquè aquest estiu ja pugui ser utilitzat com a aparcament. Adequació del solar i adequació també de les mitgeres amb les cases veïnes. La primera fase, executada el mes de març passat, va consistir en l'enderroc de l'antic edifici i retirada de la runa. Ara, la segona, consisteix en l'adequació de tot plegat per a ser utilitzat com aparcament abans de la revetlla de sant joan. El pressupost invertit va ser de 40 mil euros l'enderroc i 40 mil més ara, per l'adequació.

L'antic restaurant La Palmera feia anys que era tancat i presentava signes evidents d'insalubritat, a banda de generar nombroses queixes dels veïns. El mes d'octubre de l'any passat, l'Ajuntament va adquirir la finca, d'uns 510 metres quadrats, per un preu total de 450 mil euros. Ara podrà ser utilitzat com aparcament, si bé no es descarta que a mig-llarg termini pugui ser utilitzat per algun altre ús.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar