Publicitat
Publicitat

Música, color i diversió al festival de cloenda de la gimnàstica rítmica

El club de gimnàstica rítmica tanca temporada amb el festival de final de curs. Les gimnastes han mostrat el treball après als familiars amb diferents actuacions individuals i col·lectives. Enguany, algunes de les gimnastes han arribat a la final de la Copa Catalana i també a la final de Catalunya de Jocs Escolars.

El festival de final de curs del Rítmica l'Escala ha comptat amb actuacions individuals i col·lectives. Les individuals han estat justament les que han competit aquest passat cap de setmana a la final de la Copa Catalana. I també hi havia tres actuacions que competiran aquest cap de setmana a la final de Catalunya de Jocs Escolars a Sant Jaume d'Enveja, a Tarragona. Darrere de cada actuació hi ha molta feina.

Música, color i diversió. Tres paraules que van tenir el seu protagonisme en el festival. Les gimnastes van mostrar tot el treball d'aquests últims mesos. Totes anaven amb un vestuari adequat per l'ocasió. El club comprèn des de la categoria prebenjamina fins a la juvenil. Totes les gimnastes del club tancaven l'acte amb una actuació grupal, una gran imatge per tancar temporada.  

El club des del setembre que està federat perquè va portar un conjunt a una competició d'àmbit federatiu. El nivell és alt.

Cal recordar que el febrer, l'Escala va ser escenari d'una competició comarcal.

MÉS IMATGES: https://www.canal10.cat/video/25002-reportatge-festival-final-de-curs-del-r-tmica-l-escala



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar