Publicitat
Publicitat

El veterà femení del CB l'Escala ensenya múscul a casa contra el Celrà

L'equip veterà femení del Club Bàsquet l'Escala ha disputat un partit amistós contra el Celrà a casa. Les de Joel Obrer guanyaven 32 a 26. Fins ara, les blavetes havien jugat a Banyoles, Sant Hilari i Llagostera dins la lliga de "Despenja les botes".

El projecte de l'equip veterà femení del Club Bàsquet l'Escala que vam conèixer a presentació del club agafa velocitat de creuer. Ja ha disputat tres jornades de la lliga "Despenja les botes". La idea inicial era només entrenar, però finalment s'ha competit.

Les de Joel Obrer, en arribar tard a la lliga no van poder sol·licitar que una jornada se celebrés al nostre municipi. Per aquest motiu, l'Escala i Celrà van acordar fer un amistós al pavelló perquè d'aquesta manera poguéssim veure a les noves integrants jugar un partit. El duel el va guanyar l'Escala 32 a 26.

Anna Ferrer, Neus Oliveras, Carla Muñoz, Carla Herrera i Cristina Guanter són algunes de les integrants de l'equip. Guanter no va dubtar tornar a les pistes amb aquest projecte engrescador.

Guanter és una de les destacades.

La mateixa jugadora explica que la intenció és inscriure's el curs vinent novament a la lliga "Despenja les botes". Aquesta vegada des de l'inici.

De moment, la lliga continua. Acabarà el 30 de juny a Quart.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar