Publicitat
Publicitat

Les escoles Empúries i Esculapi es troben a ritme de dansa

Els nens i nenes de cicle inicial de les escoles Empúries i Esculapi es troben a la Plaça Catalunya per compartir un matí a ritme de dansa. Les dues escoles encaren ja el final de curs amb activitats més disteses i a l'aire lliure. 

La Plaça Catalunya ha actuat com a espai d'agermanament entre els nens i nenes de cicle inicial de primària de les dues escoles de l'Escala, l'Esculapi i l'Empúries. S'hi han aplegat més d'un centenar de nens i nenes al voltant de rotllanes i a ritme de la dansa tradicional. Després de la ballada, els alumnes s'han trobat per fer esmorzar en comunitat. 

 Activitats com aquesta ajuden a fer comunitat entre les escoles de l'Escala, una iniciativa pensada perquè els nens i nenes es vagin coneixent més enllà de les aules.  

Les darreres setmanes de curs s'aprofiten per fer més activitats a l'aire lliure. L'estiu i les vacances estan a tocar i la mainada també està més inquieta. La música i fins i tot el teatre acompanyaran als alumnes fins a final de curs.

El final de curs s'apropa i arriben dos mesos de pausa fins que els companys de classe es tornin a trobar al setembre, just per iniciar un nou curs. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar