Publicitat
Publicitat

Setmana de moltes estrenes a la pantalla gran

La cartellera es renova aquesta setmana amb moltes opcions. Entre elles 'Hit Man', una nova entrega de 'Bad Boys', un drama amb Anthony Hopkins i també comèdia. Torroella programa 'Mamífera' i pels més menuts 'Pandilla al rescate'.

Moltes són les opcions que arriben aquesta setmana a les sales de cinema de proximitat. Una de les més comercials serà 'Hit Man. Asesino por casualidad' el més nou del director Richard Linklater. El protagonista és un dels assassins a sou més enigmàtics i buscats de Nova Orleans. Famós per la seva capacitat de canviar d'identitat, se salta tots els seus principis professionals quan s'enamora d'una de les seves clientes, una noia que intenta fugir d'una vida de maltractaments.  

Glen Powell protagonitza 'Hit Man. Asesino por casualidad' · Diamonds Films

Tornen en Mike i en Marcus, amb la quarta entrega de 'Bad Boys' i la seva fórmula habitual. Quan la memòria del seu antic capità és esquitxada per un cas de corrupció, els agents de policia es veuen obligats a treballar al marge de la llei per poder resoldre el cas.

Ishana Night Shyamalan presenta 'Los vigilantes', produïda pel seu pare, M. Night Shyamalan. La protagonista és la Mina, una artista de 28 anys que queda incomunicada a un bosc irlandès. Quan troba refugi, sense saber-ho, queda atrapada amb tres estranys que són observats cada nit per criatures misterioses.

Georgina Campbell és Ciara i Dakota Fanning és Mina a 'Los Vigilantes' de Warner Bros

Matthew Goode i Anthony Hopkins obriran un debat sobre l'existència de déu a 'La última sesión de Freud'. Ells seran un professor d'universitat i el pare de la psicoanàlisi Sigmund Freud. 

Imatge de la pel·lícula La última sesión de Freud

I els que vulguin recordar vells temps, s'estrena una nova aventura de la gossa Lassie, ara haurà d'investigar juntament amb els seus amics humans la desaparició de diversos gossos de raça.

Torrella després d'una setmana de descans torna amb dues opcions, per un públic adult estrena 'Mamífera' drama que explora, des del costumisme més proper i creïble, la maternitat quan la protagonista té molt clar que no vol ser mare. I pels més menuts estrena 'Pandilla al rescate' on un grup d'herois hauran de sortir de la selva per buscar un antídot contra una escuma tòxica que un superdolent ha escampat a la seva zona.   



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar