Publicitat
Publicitat

Galàxies, taurons, moda i un comiat a la pantalla petita

Disney estrena una nova sèrie de l'univers Star Wars, ara l'objectiu principal és resoldre un crim misteriós. Netflix intentarà frenar la gran estrena de la casa del ratolí amb el final de 'El niño ciervo' i un nou film amb taurons de protagonistes.

Cada setmana donem una ullada el més destacat a les plataformes de streaming, aquesta setmana la casa del ratolí es vesteix de gala i agafa l'espasa làser per estrenar 'Star Wars: The Acolyte' nova aventura galàctica de l'univers Star Wars amb segell propi. Els darrers dies de l'Alta República, una onada de crims fa més fràgil els equilibris de poder. Així apareixeran aliances inesperades per impedir que la galàxia caigui al costat fosc.

Escena Star Wars: The Acolyte de Disney+ · Mae (Amandla Stenberg)

Netflix contraataca amb un film de taurons, estrena 'En las profundidades del Sena' on l'actriu Bérénice Bejo s'enfrontarà a un tauró que s'ha colat al riu Sena hores abans d'una prova esportiva amb molta participació. Una cinta disponible amb VOSC.

I també s'hi podrà veure el final de 'El niño Ciervo' temporada 3 de les aventures d'aquest nen, meitat home i meitat cérvol, que buscar respostes a la seva mutació i saber qui va arribar abans la plaga o els híbrids.

Gravació Sweet Tooth: El niño ciervo de Netflix on Christian Convery és Gus · Foto: Kirsty Griffin

Karra Elejalde i la catalana Georgina Amorós seran pare i filla a 'Segunda Muerta' la nova sèrie original de Movistar+. Un drama de suspens, on un crim portarà de corcoll a tot un poble, i és que aquí la víctima és una dona que ja van enterrar fa set anys. Pot una persona morir dos cops?

D'esquerra a dreta: Álex Rodrigo, Óscar Pedraz, Karra Elejalde, José Manuel Lorenzo, Georgina Amorós, Susana Herreras i Agustín Martínez.

I tancarem on hem començat a Disney, perquè també s'estrena 'Becoming Karl Lagerfeld' nova sèrie ambientada en el món de la moda. En aquest cas per seguir al Kàiser i la seva rivalitat amb el soci d'Yves Saint Laurent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar