Publicitat
Publicitat

La resolució dels Premis Pilar Pellicer reconeix l'alta qualitat i participació

L'alta participació i l'excel·lent qualitat dels treballs presentats han marcat l'entrega dels Premis Pilar Pellicer. En la seva quarta edició s'han repartit un total de 6 premis entre 6è de primària, secundària i batxillerats. Tots ells amb alguna vinculació amb l'Escala i en temes relacionats amb la ciència, cultura, educació i patrimoni. 

La quarta edició dels Premis Pilar Pellicer ja té el veredicte. S'han donat a conèixer els sis premis finals en una edició on ha destacat per sobre de tot l'alta participació, amb 45 treballs i la qualitat dels treballs presentats. Hi optaven els alumnes de 6è de primària, els de secundària i finalment els de batxillerat. El jurat ho ha tingut realment difícil per escollir els treballs premiats, un bon senyal del nivell amb què s'han trobat.

Hi han participat les escoles Empúries, Esculapi i l'Institut del Pedró. El primer premi de 6è de primària de l'Escola Esculapi ha estat pel treball Vida Submarina, el de 6è de l'Escola Empúries pel treball Josep Pla, un manuscrit que rebia el reconeixement del jurat per la qualitat i l'elegant forma de presentació. El primer premi de secundària s'ha resolt per al treball Petit Príncep on hi han participat  la Nora, en Moha l'Unai i la Laura. I finalment el premi de batxillerat ha estat pel treball: Educació Emocional als Municipis de l'Escala.

L'alcalde de l'Escala, Josep Bofill destacava per sobre de tot la importància de la investigació i recerca sobre el que és local, en un món tan globalitzat. 

Pilar Pellicer, professora de l’escola pública de l’Escala durant 22 anys i membre del jurat dels premis ha transmès la importància de la participació, la continuïtat i de l'ensenyança en la recerca per part de tot el professorat. Ha posat com a mostra i exemple el valor del treball en equip tots els treballs presentats al certamen.  

Els treballs premiats es podran veure aviat en una exposició a la Casa del Gavià oberta a tothom. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar