Publicitat
Publicitat

L'Escalenc rep el premi a millor portada de 2023 en premsa comarcal

Els Premis Premsa Comarcal han guardonat la portada del número 442 de la Revista l'Escalenc com la millor de l'any 2023. Es tracta del número amb una fotografia on es veuen les esbotzades pujant molt amunt als penya-segats de Montgó.

La revista L'Escalenc ha estat una de les premiades durant la gala de celebració dels Premis Premsa Comarcal, que s'ha celebrat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona amb l'assistència de més de tres-centes persones.

Durant la gala es van lliurar els premis a les millors portades de l'any 2023, que reconeixen les portades, que tant pel seu disseny com pel seu contingut i rellevància, més han destacat en l'any anterior. 

La guanyadora en la categoria de revistes bimestrals, trimestrals i semestrals ha estat el número 442, de març i abril de 2023, que conté una imatge que mostra com una llevantada fa pujar l'aigua pels penya-segats de Montgó.

Rebien el premi Jordi Piqué, Lluís Colomeda i Pere Juhé, del Consell de Redacció de la revista.

També s'enduien premis per les seves portades la portada del 27 de juliol de  La Comarca d’Olot i  la portada de juny-juliol de Som Esports.

Entre d'altres també s'entregaven premis a la millor publicació digital,  millors fotografies periodístiques, solidaritat a estudiants d'ESO i Batxillerat o el premi d'honor, enguany pel periodista Antoni Bassas, per la seva trajectòria i professionalitat. 

La presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, va voler destacar la força de la premsa comarcal.

S'ha volgut recordar que la premsa comarcal està representada per 160 capçaleres que donem feina a més de 1.000 famílies i, entre tots, tenen 720.000 lectors diaris arreu de Catalunya.

La Festa es tancava  amb l'actuació del duet Figa Flawas.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar