Publicitat
Publicitat

El grup Mnemòsine inaugura el VII Cicle d'Arrel i amb Salero

El cicle d'Arrel i amb Salero obres les portes uns anys més. Els encarregats d'inaugurar el setè cicle han estat 'Mnemòsine', ho han fet amb un concert íntim on s'ha repassat tots els temes del seu nou disc, cançons molt conegudes de la música tradicional catalana.

Amb l'arribada de la calor torna una de les propostes culturals més personals de l'Escala, torna el cicle d'Arrel i amb Salero. Quatre concerts de petit format al patí de l'Alfolí de la Sal i un al Museu de l'Anxova i de la Sal. Un any amb artistes quilòmetre zero.

Inauguràvem el cicle el grup 'Mnemòsine', el grup liderat per Dani Jané i Marta Casals presentaven el seu treballa discogràfic, tretze versions de cançons tradicionals dels països catalans amb els quals volen transmetre i difondre algunes de les músiques més populars de casa nostra. 

El nom del grup és el nom de la deessa de la memòria en la mitologia grega. Una picada d'ullet al record de cançons emblemàtiques del patrimoni cultural. 

Marta Casals i Dani Jané van començar a treballar com a duet l'any 2015, ara amb la presentació del disc han ampliat el grup incorporant percussió i flauta. Així és van presentar a l'Escala.

El cicle continuarà amb concerts  interessants i amb un segell propi. Tot plegat amb la intenció de donar a conèixer i gaudir d'uns artistes, músics i cantants, que partint de la tradició oral connecten les arrels culturals amb la creació innovadora i l'actualitat.  

El pròxim concert serà aquest mateix divendres a les set de la tarda amb l'actuació d'Entredós un duet que presentarà 'Fons d'armari' i on el públic formarà part de l'espectacle. Venda d'entrades a inscripcions.lescala.cat



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar