Publicitat
Publicitat

Nou disc dels Pescadors de l'Escala, seixanta anys

Els Pescadors de l'Escala editen un nou disc per celebrar els seus 60 anys. Són onze temes de diferents estils, recordant les arrels i els orígens dels primers components del grup i amb una col·laboració especial amb el Cor Indika.

Aquest és un dels nous temes del disc 60, el més nou dels Pescadors de l'Escala. Un disc per commemorar els 60 anys de trajectòria també per reflexionar sobre les sis dècades de la formació del grup. Un homenatge als fundadors Simeó i Ferran Català, Llucià Carbó, Joan Farrés i Litus Mallart però també amb una delicada mirada al futur de la formació reconeguda el 2014 amb la Creu de Sant Jordi.

'Fasteig' i 'La Platja de l'Almadraba' es van poder escoltar aquest cap de setmana a la presentació del disc a l'Escala, dins els actes previs a l'Aplec de la Sardana. Un concert on també va participar el grup local coral el Cor Indika. I és que ells han signat una col·laboració especial amb el grup d'havaneres. Junts han fet una bonica versió de Records de l'Escala, un tema que s'ha inclòs en el nou disc dels Pescadors.

I un cop presentat el disc, els Pescadors inicien gira d'estiu arreu de Catalunya. Ho fan amb pràcticament setanta concerts programats i l'agenda oberta per encabir algun poble més.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar