Publicitat
Publicitat

Josep Costa parla de la candidatura a la FCF, del futur president i d'Aday Benítez

Josep Costa treballa per la confecció d'una junta directiva engrescadora per presidir la Federació Catalana de Futbol. Actualment, és ocupada per Joan Soteras, però és investigat per un possible frau electoral i podria haver-hi eleccions en el moment menys pensat.

L'encara president del FC l'Escala, Josep Costa, ha explicat que li ha sorgit l'oportunitat de preparar una junta directiva per lluitar per la presidència de la Federació Catalana de Futbol. Tot aquest procés comporta feina i temps i és per això que ha convocat eleccions el 22 de juny. En els pròxims mesos, haurà de prendre la decisió sobre si finalment presentarà candidatura.

Costa confessa que el projecte compta amb un grup important de gent, sense dir noms, i que ja comença a agafar forma. Aquesta nova etapa, com ha subratllat a la carta que ha publicat, l'il·lusiona.

Costa doncs tancarà l'etapa com a president del FC l'Escala dos anys, onze mesos i vint dies després. En aquest temps, destaca especialment l'ascens històric del primer equip a la Tercera Federació. I en l'any del debut, el club ha dissenyat la millor plantilla amb jugadors com Jordi Xumetra, Eric Pimentel, Josu Currais, Xavi Aparicio i Izan González.

L'arribada d'Aday Benítez el passat novembreva ser clau per revifar l'equip, un Aday que, per cert, no seguirà dirigint a l'Escala. Ha fitxat per l'Europa de la Segona Federació.

Aday no marxarà del tot.

El nou president sembla que serà, com ha informat l'encara màxim responsable del futbol, Jordi Peraferrer. Creu que deixa el club en bones mans.

En cas que fos Peraferrer el nou president haurà de decidir l'entrenador del primer equip i els nous coordinadors de la base, que tot apunta que seran Sergi Resta i David Gurillo.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar