Publicitat
Publicitat

El veterà femení de bàsquet s'inscriu aquesta setmana i debutarà la que ve a Banyoles

El Club Bàsquet l'Escala inscriurà aquesta setmana l'equip veterà femení a la lliga "Despenja les botes". És un nou projecte del club que compta amb una vintena d'exjugadores de bàsquet. La principal impulsora ha estat Marta Falgàs, que ens ha explicat que l'estrena de l'equip serà el pròxim 10 de març a Banyoles.

Aquest diumenge, el Club Bàsquet l'Escala ha recuperat la presentació dels equips, un esdeveniment que ha tornat després de la pandèmia. D'equips n'hi ha tretze, deu que competeixen a les lligues de la federació i un al consell comarcal. Els altres dos són l'escoleta i el veterà femení, un projecte que naixia a finals de novembre. 

L’equip veterà femení té unes 25 integrants i els entrenaments són cada dijous de vuit a nou de la nit. La condició per apuntar-se era que anteriorment s’hagués jugat a bàsquet. El pròxim pas és competir. Ja tenen la primera data.

La lliga ja ha començat i es diu "Despenja les botes". Són partits curts, mensuals i en format triangular.

Un dels objectius per la temporada vinent és que l'Escala sigui punt de trobada d'aquesta lliga.

Aquesta setmana doncs l'equip s'inscriurà en aquesta lliga i el pròxim diumenge 10 de març tenen la primera cita a Banyoles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar