Publicitat
Publicitat

La Triatló passa a ser Duatló per la forta tramuntana

La forta tramuntana va obligar a l'organització de la Triatló suspendre la prova de natació perquè el mar estava impracticable. Sí que van poder-se disputar les de ciclisme i datletisme. D'inscrits van ser-se uns cinc-cents cinquanta, però finalment van presentar-se prop de quatre-centres al no realitzar-se la prova aquàtica.

La forta tramuntana obligava a l'organització de la Trilliga Gironina a suspendre la prova de natació perquè el mar d'Empúries estava impracticable. Sí que van poder disputar-se les de ciclisme i d'atletisme.

Les sortides amb bicicleta es feien des de Francesc Macià, cada cinc o deu segons en funció de la modalitat, i els inscrits anaven direcció cap a Castelló d'Empúries amb el vent en contra. Ja de tornada, les condicions eren completament al revés, volaven sobre l’asfalt... I és que havien de tornar a l'Escala perquè havien de fer la transició a la sala polivalent, punt neuràlgic de l’esdeveniment, per començar la prova atlètica que va tenir com escenari el Passeig d'Empúries.

Un cop acabat, els esperava un bon esmorzar i algun dels participants van necessitar massatges per recuperar-se. D'inscrits en aquesta Triatló gironina n'hi havia uns cinc-cents cinquanta, però al suspendre's la prova de natació, alguns participants de la modalitat Aquabike optaven per no competir.

Finalment, a la categoria reina, la half que constava de 81 quilòmetres amb bicicleta i 21 corrent, el podi va estar format per Sacha Doumenc, Eduard Pujades i Alexdre Falais i per Ewilina Tarnawa, Núria Ciuró i Rosa Casado. Aquesta ha estat l'avantsala de la Marató d'Empúries programada per l'últim diumenge de mes.

La Marató serà l'última gran activitat d'aquest abril on hem tingut MIC, campionat d'Espanya de Vela infantil i Triatló.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar