Les sales s'omple de llum i color amb la tercera entrega de 'Trolls'. Torroella estrenarà 'Al otro lado del río y entre los árboles' adaptació de la novel·la d'Ernest Hemingway. I les plataformes s'omplen de terror per celebrar el Halloween 2023.

Les sales de cinema s'omple de novetats aquest cap de setmana, algunes no les trobarem als cinemes de proximitat com la més nova de Liam Nesson que no acaba de trobar un forat per estrenar-se. La que segur que hi trobarem serà 'Hypnotic' el més nou del director Robert Rodríguez qui canvia les seves propostes habituals per imitar a Christopher Nolan. Amb un film on res és el que sembla. Ben Affleck interpreta a un detectiu que investiga la desaparició de la seva filla i descobreix que tot el que l'envolta és una mentida.

Amb un guió més lleuger, s'estrena la cinta espanyola 'Alimañas' protagonitzada per Carlos Areces, Antonio Resines i Jordi Sánchez. De fet, el mateix Sánchez signa el guió juntament amb Pep Antón. Dos germans molt diferents, Carlos i Paco, els uneix l'ambició per heretar un edifici propietat de la seva mare. Doncs amb la venda de l'immoble podrien millorar la seva precària situació econòmica.

Els fans de la saga Trolls estan d'enhorabona, ja que aquesta setmana arriba a les pantalles la tercera entrega sota el títol Trolls 3: Tots junts. La trama se centra ara en les relacions familiars. Poppy i Branch són parella oficialment, però Poppy descobrirà que Branch té un secret, no es parla amb els seus germans. Però un segrest serà el detonant d'una reunió familiar improvisada i molt musical.

El cinema de Torroella de Montgrí acomiada l'octubre amb 'Al otro lado del río y entre los árboles' adaptació de la novel·la d'Ernest Hemingway. Itàlia, després de la II Guerra Mundial un coronel americà viu turmentat per la guerra i la revelació que pateix una malaltia terminal. La torbada amb una jove li reviu les esperances perdudes.

Les plataformes arriben amb més del 50% de les novetats amb opcións de terror, una de les destacades serà la segona entrega de '30 Monedas' a HBO Max. Àlex de la Iglesia apuja l'aposta en aquesta segona temporada, s'allunya del costumisme per oferir un recital de fantasia i terror. Entre les seves principals novetats hi ha la presència de Paul Giamatti.

Disney s'apunta als drames italians amb la minisèrie 'Los leones de Sicilia' on seguirem a la família Florio al llarg de seixant anys. 

 

Amazon s'apunta al terror amb 'Memento Mori' adaptació de la primera entrega de la trilogia "Versos, canciones y trocitos de carne" de César Pérez. Una jove apareix assassinada i l'inspector Sancho sospita que no és un fet aïllat. Ell juntament amb Carapocha buscaran el culpable: un psicòpata poc convencional. 

I tanquem el repàs amb 'El negoci del dolor' cinta disponible a Netflix, amb un gran repartiment però amb unes crítiques molt poc favorables. Una mare soltera farà tot el possible per sortir del pou econòmic on es troba. El negoci farmacèutic serà la solució, un camí èticament qüestionable.