El polonès Arthur Thomasz Grela, actual jugador del CTT CER l'Escala, s'enfrontarà contra els escalencs amb el seu equip polonès en la tercera ronda de l'Europe Cup. El sorteig ha definit una eliminatòria marcada per aquesta anècdota. L'anada serà a l'Escala i la tornada a Polònia. Els partits seran entre l'11 i el 19 de novembre.

Era una de les possibilitats i ha passat. El sorteig ha fet que Arthur Thomasz Grela s'hagi d'enfrontar contra el seu equip, el CTT CER l'Escala, a la tercera ronda de l'Europe Cup, és a dir, els vuitens de final. I és que Grela és palista del Polski Cukier Gwiazda, justament el rival que li ha tocat a l'equip escalenc. És un rival de Champions League. El CER és l'únic equip viu de l'Europe Cup i l'únic representant català. L'eliminatòria entre aquests dos equips serà entre els dies 11 i 19 de novembre. El primer partit serà a l'Escala. 

Grela combina les lligues espanyola i polonesa. De fet, ha fitxat aquest estiu per l'Escala i ja ha jugat dos partits a la Superdivisió Masculina. El debut va ser a casa, a la sala polivalent, contra l'Irún, que va guanyar contra Iker Martínez, i va disputar dos enfrontaments individuals a Alacant contra Diego Lillo i Lee Seunghwan.

El CTT CER l'Escala doncs haurà de desplaçar-se a Polònia. El club no contemplava arribar tan lluny en aquesta competició europea i no ho tenia pressupostat. La primera fase va ser a Croàcia mentre que la segona va ser a l'Escala. Això ha fet que el club s'hagi estalviat diners. Únicament ha hagut de pagar els arbitratges. El delegat David González explica que s'hauran de reunir amb la junta per buscar finançament.

El president del CER, Raul Centeno, confessa que l'entitat lluitarà per trobar recursos econòmics.

I és que el tennis taula en ser un esport minoritari, el club no ingressa diners a mesura que va superant rondes.

El rival s'ha sabut la setmana després de fer història i la setmana que l'equip haurà d'afrontar dos partits de lliga. El primer serà dijous a les sis a casa contra el Visit Pontevedra i dissabte, també a les sis, però a la pista del Collado Mediano de Madrid.