A partir del 16 de setembre entra en vigor la temporada d'hivern en diverses zones d'estacionament a l'Escala. La zona bonificada per a residents serà efectiva tant a Plaça Nova com a l'aparcament de Ca les Monges, mentre que la zona blava resta operativa en el carrer Enric Serra i a l'aparcament del costat de la rectoria.

Canvis en l'estacionament que entren en vigor a partir de demà, 16 de setembre, a tot el nucli de l'Escala. Amb el règim d'hivern operatiu, els vehicles poden estacionar gratuïtament a les zones blaves, a excepció del carrer Enric Serra i de l'aparcament del costat de la rectoria, que ambdós mantenen les tarifes. També s'ha de pagar a Plaça Nova i al pàrquing de Ca Les Monges, en aquest cas, com a indrets bonificats on els residents gaudeixen d'un preu reduït.

La temporada d'hivern de les zones blaves habitualment s'estén del 16 de setembre al 14 de juny. La voluntat és destensar diferents indrets del poble, mentre que amb les bonificacions s'aposta per afavorir l'aparcament pels residents. Tal com ja es va fer l'any passat, el sistema per detectar els censats ja no funciona a través d'un distintiu ubicat al vehicle, sinó que es fa directament amb la lectura de la matrícula.