Una cartellera completa amb més d'onze novetats, però on només tres pel·lícules tenen espai assegurat a les sales, entre elles 'The Equalizer 3. Torroella estrena drama religiós 'Godland' i les plataformes es vesteixen de gala per l'arribada de 'One Piece'.

El setembre arriba carregat de novetats cinematogràfiques, però quan hi ha tantes opcions poques són les que arriben finalment a totes les sales. Aquesta setmana la de més renom és la tercera entrega de la saga The Equalizer, aquestes cintes d'acció capitanejades per Denzel Washington. On es converteix en un protector anònim que lluita contra les injustícies, ara lluitarà contra la màfia italiana.

Per un públic més familiar s'estrena 'La guerra de los Lulus' producció francesa ambientada durant la Primera Guerra Mundial. Quatre amics inseparables, els Lulus, queden aïllats quan l'orfenat on resideixen és evacuat. Així serà com aquesta colla hauran de fer front a l'enemic i continuar endavant tots sols.

I pels més menuts de la casa arriba 'Me he tragado un extraterrestre' cinta d'animació sud-africana. Aquí uns extraterrestres molt petits, tenen un accident i acaben al cap de l'adolescent Norman. Amb la seva ajuda hauran d'acabar amb el dolent de torn, qui ha posseït el cervell del director de l'institut. Una guerra subtil, on tothom vol guanyar i on el jove Norman es veu atrapat entre una gran batalla final i la seva responsabilitat per entregar els deures.

El cinema Montgrí de Torroella recupera el seu ritme habitual aquest setembre ambdues estrenes per setmana. Aquest 1 de setembre el públic juvenil podrà gaudir Ruby, aventuras de una kraken adolescente. I el públic més adult podrà endinsar-se amb el drama religiós 'Godland' on es posaran a prova les conviccions.

Pel que fa a les plataformes, dos grans noms. Per un costat l'estrena del live action 'One Piece', l'esperada sèrie de Netflix que està cridada a ser una de les produccions de l'any. Pels fanàtics de l'anime, serà una producció analitzada amb lupa. I és que la casa de la N vermell s'ha atrevit a adaptar el manga més venut de la història.

I torna a Amazon Prime Vídeo, 'La Rueda del tiempo', segona temporada d'aquesta sèrie que adapta les novel·les de fantasia de Robert Jordan.